Voordelig en efficiënt administratiekantoor in Katwijk

Administratiekantoor Katwijk

Administratiekantoor Katwijk : Voor de gevestigde en startende ondernemer is Van der Plas & Onderwater hét administratiekantoor voor Katwijk en omgeving. Wij zijn een dynamisch administratie- en belastingadvieskantoor, gericht op bedrijven en organisaties in de Duin- en Bollenstreek. Gericht op wat u als ondernemer nodig heeft staan wij als financiële professionals voor u klaar. Wij weten wat u bij het leiden van een succesvolle onderneming aan cijfermatig overzicht nodig heeft, zodat u iedere dag weer de juiste beslissingen nemen kunt. Ook als adviseur en sparringpartner kunt u daarbij altijd op ons rekenen.

Verzekerd zijn van lonend financieel advies?

U mag als ondernemer over uw boekhouding geen zorgen hebben. Daarom laat u het uitbesteden aan een vakbekwaam administratiekantoor. Uw administratie en belastingaangiften moeten altijd in orde zijn om te weten hoe u er financieel voor staat. Een accuraat boekhoudkantoor is hierbij onontbeerlijk. Bij Van der Plas & Onderwater zijn we aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB) en staan ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs (RB). De certificering van de NOAB zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op betrouwbaar financieel advies. Als Register Belastingadviseur zijn wij verplicht onze kennis op peil te houden en bent u verzekerd van oplossingen bij fiscale uitdagingen.

Het werkgebied van ons administratiekantoor Katwijk

Ons werkgebied bestrijkt niet alleen de Duin- en Bollenstreek. Ook buiten de regio werken we voor klanten die gekozen hebben voor onze expertise. Vanuit ons kantoor in Katwijk verzorgen wij ook de boekhouding voor bedrijven die buiten onze regio gevestigd zijn. Zo hebben we ook klanten in de regio Den Haag, Amsterdam en Amersfoort. De afstand is hierbij geen enkel probleem. We komen gewoon naar u toe, waar u ook in Nederland gevestigd bent.

De administratieve specialist voor startende ondernemers

Als startende ondernemer heeft u behoefte aan goede hulp bij het opzetten van uw administratie. Een goede administratieve basis helpt u bij het verder uitbouwen van de nieuwe onderneming. De hoeveelheid fiscale regels en de wetgeving die op uw bedrijf van toepassing zijn, kunnen ervoor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dan heeft u een specialist nodig die deze zorg van u overneemt en samen met u kijkt naar de fiscale en financiële kant van uw onderneming. Wij leveren hierbij maatwerk dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. En ook bewijzen we dat een perfecte begeleiding helemaal niet duur hoeft te zijn. Met onze scherpe tarieven zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ons administratiekantoor in Katwijk heeft zo al veel startende ondernemers op weg geholpen bij de inrichting en uitvoering van de financiële administratie.

Administratiekantoor Katwijk: Sparringpartner voor ondernemers

Bent u als gevestigd ondernemer op zoek naar een boekhoudkantoor dat u ook echte meerwaarde biedt? Ook dan vertellen we u graag in een persoonlijk gesprek meer over onze dienstverlening. Ons administratiekantoor kan uw onderneming de tools bieden die u nodig hebt om altijd de beschikking te hebben over uw actuele bedrijfsresultaten. Wij begrijpen als geen ander dat dit nodig is om in uw vakgebied op trends en ontwikkelingen te kunnen inspelen en dat u alleen zo de juiste beslissingen kunt nemen die voor uw bedrijf nodig zijn. Ook als uw professioneel adviseur en sparringpartner bij financiële vraagstukken kunt u altijd op ons rekenen. Op fiscaal vlak houden we altijd oog op veranderingen in de wetgeving, zodat u niet voor onvoorziene veranderingen in de regelgeving komt te staan. U bent er zeker van dat u altijd optimaal gebruik maakt van de fiscale voordelen die de wetgeving u biedt.

Als sparringpartner kijken we ook met een vooruitziende blik naar de toekomst van uw bedrijf. U heeft hierbij heldere informatie nodig. Veranderingen van uw activiteiten of het behalen van betere resultaten kan leiden tot bijvoorbeeld een heroverweging van uw bedrijfsvorm. Hierbij leveren we u overzichtelijke rapporten aan die u helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw belastingaangiftes en salarisadministratie in vertrouwde handen

Op fiscaal gebied verzorgen we ook de aangiften die u verplicht bent tijdig bij de Belastingdienst aan te leveren. Hierbij nemen we u veel werk uit handen. Of het nu gaat om de BTW-aangifte, jaarrekening, loonbelasting, crediteurenadministratie, inkomstenbelasting of (als u een B.V. heeft) de Vennootschaps- en Dividendbelasting, wij zorgen door middel van elektronische aangifte dat deze altijd op tijd in het bezit van de Belastingdienst zijn.

Ook de complete salarisadministratie van uw personeel kunnen wij naar wens voor u verzorgen. De geldende CAO van de bedrijfstak waar u actief in bent hanteren wij hierbij als leidraad voor de juiste verwerking van de benodigde gegevens. Onze salarisadministrateur wordt jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van loonbetaling en salarisverwerking.

Gedreven en gemotiveerde medewerkers werken aan uw administratie

Het team van ons administratiekantoor Katwijk bestaat uit zes betrokken en ervaren professionals. Samier Rusheidat heeft als eigenaar van ons boekhoudkantoor op diverse vlakken ruime ervaring in het ondernemerschap. Sinds 2005 is hij werkzaam voor Van der Plas & Onderwater. Begonnen als stagiair, is hij in 2010 toegetreden als vennoot in de onderneming. In 2016 is hij uiteindelijk enig aandeelhouder en eigenaar geworden. Samier heeft ervaring met het ondernemerschap op meerdere terreinen. Na jaren gewerkt te hebben bij een gereedschaps- en ijzerwarenwinkel is hij zich verder gaan ontwikkelen en heeft hij gekozen voor een carrière binnen de financiële dienstverlening. Ook het MKB en de detailhandel kent hij van binnenuit waardoor hij u als ondernemer als geen ander begrijpt en kan bijstaan.

Administratiekantoor Katwijk: Samen met Samier werken vijf gemotiveerde en betrokken medewerkers dagelijks aan het efficiënt voeren van de administraties van onze klanten. Voor heel ons team geldt dat we gedreven zijn om u gemotiveerd, voordelig en efficiënt van dienst te zijn!