Administratiekantoor Katwijk


Kom langs op ons administratiekantoor in Katwijk voor hulp bij uw belastingaangifte, Van der Plas & Onderwater B.V. staat voor u klaar. Wij zijn in 2001 ontstaan uit de samenvoeging van de twee administratiekantoren en komen ook graag bij u langs als u gevestigd bent in de omgeving Den Haag , Leiden, Lisse en Noordwijk.

Voor iedereen

Zowel als startende als gevestigde ondernemer is het belangrijk dat uw administratie in goede handen is. Ons administratiekantoor in Katwijk kan u bij de volgende zaken van dienst zijn:

  • Boekhouding
  • Salarisadministratie

Maar ook als particulier kunt u bij ons terecht, zo helpen wij u graag met de aangifte van de inkomstenbelasting. Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste tips? Meldt u zich dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Maak vandaag nog een afspraak met ons administratiekantoor in Katwijk om gebruik te maken van onze diensten. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer:

071 40 12 916, maar u kunt ons ook even een e-mail sturen of ons contactformulier op de website invullen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.


 

In verband met de nieuwe regels omtrent Corona zijn ook wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Helaas zijn wij iets minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij reageren zo spoedig mogelijk op berichten en hopen op uw begrip.