Zzp’er en Belastingaangifte Katwijk


Wij doen graag de belastingaangifte voor u als zzp’er vanuit ons kantoor in Katwijk. Van der Plas & Onderwater B.V. helpt u bij al uw belastingzaken en bedrijfsadministratie. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Zzp’er? Laat uw belastingaangifte doen in Katwijk bij Van der Plas & Onderwater B.V.

Van der Plas & Onderwater B.V. is een toonaangevend en dynamisch kantoor gevestigd te Katwijk. Bovendien leveren wij diverse diensten op het gebied van bedrijfsadministratie, belastingzaken en geven tevens bedrijfsadvies. Wij kunnen u dus bij uitstek helpen met uw belastingaangifte als u particulier, zzp’er of een grotere onderneming hebt. Vanuit ons kantoor in Katwijk staan wij u graag bij en zorgen we dat uw belastingaangifte tijdig en juist verzonden wordt.

Wij nemen graag uw zorgen over!

Contact

Wij zorgen voor een tijdige belastingaangifte zodat u als zzp’er er geen omkijken meer naar hebt. Wij werken vanuit ons kantoor in Katwijk of komen graag bij u langs. U kunt ons voor meer informatie of een afspraak bereiken op nummer 071 40 12 916 of stuur een e-mail naar info@www.adm-onderwater.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.


 

In verband met de nieuwe regels omtrent Corona zijn ook wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Helaas zijn wij iets minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij reageren zo spoedig mogelijk op berichten en hopen op uw begrip.