Zzp’er en Belastingaangifte Katwijk


Wij doen graag de belastingaangifte voor u als zzp’er vanuit ons kantoor in Katwijk. Van der Plas & Onderwater B.V. helpt u bij al uw belastingzaken en bedrijfsadministratie. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Zzp’er? Laat uw belastingaangifte doen in Katwijk bij Van der Plas & Onderwater B.V.

Van der Plas & Onderwater B.V. is een toonaangevend en dynamisch kantoor gevestigd te Katwijk. Bovendien leveren wij diverse diensten op het gebied van bedrijfsadministratie, belastingzaken en geven tevens bedrijfsadvies. Wij kunnen u dus bij uitstek helpen met uw belastingaangifte als u particulier, zzp’er of een grotere onderneming hebt. Vanuit ons kantoor in Katwijk staan wij u graag bij en zorgen we dat uw belastingaangifte tijdig en juist verzonden wordt.

Wij nemen graag uw zorgen over!

Contact

Wij zorgen voor een tijdige belastingaangifte zodat u als zzp’er er geen omkijken meer naar hebt. Wij werken vanuit ons kantoor in Katwijk of komen graag bij u langs. U kunt ons voor meer informatie of een afspraak bereiken op nummer 071 40 12 916 of stuur een e-mail naar info@www.adm-onderwater.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.