Belastingadviseur Katwijk


Belastingadviseur die met u meedenkt en ervaren is? Deze vindt u in Katwijk bij Van der Plas & Onderwater B.V. Wij zijn specialist in belastingen en administraties. Wij zijn een dynamisch kantoor dat zich richt op het MKB, particulieren en Non-profit organisaties.

Kies voor de service van belastingadviseur Van der Plas & Onderwater B.V. (Katwijk)

Van der Plas & Onderwater B.V. is een dynamisch kantoor. Wij helpen u graag op het gebied van bedrijfsadministraties, belastingzaken en bedrijfsadvisering. Hoewel wij gevestigd zijn in Katwijk komen onze belastingadviseurs en salarisadministrateurs bij u langs door heel Nederland.
Wij bieden diverse diensten voor:

Neem direct contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak

Contact

Wij denken graag met u mee en bieden de beste oplossingen die aansluiten op uw onderneming. Wenst u meer informatie of een afspraak bij u op kantoor?
Neem dan contact met ons op. Telefonisch contact kan via 071 40 12 916 of vul ons contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wilt u tips om belasting te besparen? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

 


 

In verband met de nieuwe regels omtrent Corona zijn ook wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Helaas zijn wij iets minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij reageren zo spoedig mogelijk op berichten en hopen op uw begrip.