Boekhouding

BoekhoudingBoekhouding laten verzorgen? Bent u een gevestigde ondernemer of een startende ondernemer die nog zoekend is? Ben u een particulier en hulp nodig bij uw boekhouding? Komt u niet uit uw belastingaangifte of zoekt u professionele hulp bij de salarisadministratie? Wil u fiscale en of bedrijfsadvisering? Van der Plas & Onderwater B.V. is u graag van dienst.

Boekhouding

Als ondernemer bent u verplicht om op de juiste manier een boekhouding bij te houden van uw onderneming. Het kan zijn dat u liever zich bezig houdt met andere aspecten binnen uw bedrijf. Logisch en dit kan ook gewoon. Wel is het dan fijn om met een betrouwbare partner samen te werken. Bij Van der Plas & Onderwater kun u er van op aan dat wij uw boekhouding minimaal per kwartaal bijwerken. U heeft dan altijd een bijgewerkte boekhouding en dit biedt een zeer belangrijke informatiebron voor de toekomst van uw bedrijf.

Beslissingen op feiten

Wanneer alles financieel klopt en alles netjes is bijgewerkt, biedt dit voor u overzicht. Afgezien dat u goed inzichtelijk heeft wat er binnen komt en wat eruit gaat helpt het er ook bij wanneer u beslissingen moet maken voor de langere termijn. U maakt dan de zakelijke beslissingen gebaseerd op feiten en niet op gevoel. Hierdoor kunt u strategische stappen en beslissingen nemen waarmee u en uw onderneming kunnen groeien.

Online

Wilt u de boekhouding van uw onderneming toch zelf doen maar vindt u het prettig wanneer er mee gekeken wordt? Dit kan met ons online boekhoud programma. Het systeem is heel overzichtelijk waardoor u in één klik het overzicht hebt van de financiën, openstaande posten en de omzet.
Het systeem waarin u de werkt is gekoppeld met ons software programma waardoor wij altijd met u mee kunnen kijken en wanneer nodig ook voor u correcties kunnen uitvoeren. Zo heeft u alles zelf in de hand maar bent u er wel zeker van dat alles op de juiste manier wordt ingevoerd. Hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Van der Plas & Onderwater B.V.

Wij werken met moderne boekhoud programma’s welke altijd up to date zijn met betrekking op nieuwe regels en wetgeving. Naast uw boekhouding kunt u bij ons ook terecht voor onder andere uw aangifte inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en toeslagen.