Fiscaal adviseur Leiden


De fiscaal adviseur  van Van der Plas & Onderwater B.V. komt naar u in Leiden. Vanuit ons kantoor in Katwijk bedienen wij zowel particulieren als zakelijke klanten in Zuid-Holland. Wij zijn een betrouwbare partner vanwege onze kennis en ervaring. Naast advies over belastingen kunt u ook bij ons terecht voor boekhoudkundige vraagstukken. Wij geven u advies op maat.

Professioneel fiscaal adviseur bezoekt u in Leiden

Wij bedienen zowel non-profit organisaties als het MKB van deskundig advies op het gebied van belastingrecht en boekhouding. Desgewenst kunnen wij de gehele administratie van u overnemen. Wij hebben een goed zicht op de huidige regelgeving zodat u gebruik maakt van alle mogelijke toeslagen. Ondanks dat wij in Katwijk kantoor houden zijn wij een zakelijke fiscale partner voor vele organisaties en particulieren in Zuid-Holland. Onze fiscaal adviseur is flexibel en komt naar u toe in Leiden om advies te geven of de belastingaangifte uit handen te nemen. U kunt bij ons terecht voor  onder andere het volgende:

  • De jaarrekening
  • Inkomstenbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Schenk- en erfbelasting
  • Toeslagen

Van der Plas & Onderwater B.V.

In 2001 zijn wij ontstaan uit de samenvoeging van twee kantoren. Sindsdien zijn wij blijven innoveren en hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt waarbij ons klantenbestand is verdubbeld. Dit komt mede door onze visie. Wij vinden het belangrijk om naar een langdurige relatie met u als klant te streven. Wij zijn dynamisch en denken met u mee. Door naar u in Leiden toe te komen als u op zoek bent naar een fiscaal adviseur tonen wij deze visie.

Neem contact op als u op zoek bent naar een fiscaal adviseur in Leiden!

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.