Fiscaal adviseur

Fiscaal adviseur nodig?

Wat is een fiscaal adviseur?

Een fiscaal adviseur is om het beknopt uit te leggen een soort bedrijfsadviseur. Deze zich houdt voornamelijk met de geldzaken van het bedrijf bezig. Dit is echter een geheel andere functie dan de van een administratief medewerker. Fiscale adviseurs hebben namelijk andere taken dan het bijhouden van de administratie. Hoewel het niet zo is dat zij nooit naar de administratie zullen kijken. Maar wat zijn dan precies de taken van fiscale adviseurs? Hoe passen zij hun expertise eigenlijk toe? En hoe huurt u een adviseur in wanneer u deze nodig zou hebben? Het antwoord op deze vragen zal hieronder verder worden beschreven.

Wat zijn de werkzaamheden van fiscale adviseurs?

Wanneer u een bedrijf start, is dit meestal kleinschalig of zelfs zelfstandig. U heeft weinig zorgen en weinig risico’s om te nemen. Maar naarmate het bedrijf groeit, groeit niet alleen de winst die gemaakt wordt. Ook de risico’s met investeringen en beleggen groeien. Hierbij kan een fiscaal adviseur helpen. Fiscale adviseurs geven namelijk advies over welke dingen het waard zijn om in te investeren. Ook wat betreft beleggen en laten beleggen in aandelen van uw bedrijf kunt u van fiscale adviseurs advies krijgen.

Advies nodig? Neem contact met ons op!

Het doen van fiscale werkzaamheden is nog best lastig. Vooral wanneer u dit voor uw eigen bedrijf doet. Laat het daarom uit handen nemen door een fiscaal adviesbureau. Deze zijn professioneel gespecialiseerd in allerlei soorten financiële dienstverlening. Ook is dit vaak veel voordeliger dan het aannemen van een interne bedrijfsadviseur die werkt op basis van uurloon. Bovendien kunnen externe partijen objectief advies geven wat betreft fiscale- en bedrijfszaken. Lijken onze diensten geschikt voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Dit kan door te klikken op het kopje ‘contact’ rechts bovenaan de webpagina.