Gevestigde ondernemer


Gevestigde ondernemer

Van der Plas & Onderwater B.V. is een dynamisch administratie en belastingadvieskantoor voor het MKB en Non profit organisaties in de Duin- en Bollenstreek.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB) en staan ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs (RB).

Ons kantoor verzorgt alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van:

  • bedrijfsadministraties
  • belastingzaken
  • bedrijfsadvisering

Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering.

Met een up to date administratie heeft u direct de beschikking over uw actuele bedrijfsresultaten waarmee u op verantwoorde wijze kunt inspelen op de ontwikkelingen in de markt en sturing kunt geven aan de ontwikkeling van uw onderneming.

Als ondernemer bedrijft u de hoogste vorm van zakelijke topsport, waarbij u de strijd aangaat met uzelf, de markt en de concurrent. Dat vergt veel doorzettingsvermogen, talent, kennis en vraagt om een sparringpartner die u bijstaat en adviseert.

Van der Plas en Onderwater B.V. is uw partner.

Onze goed opgeleide medewerkers zijn u graag van dienst bij het vormgeven van een perfecte administratie waardoor u optimaal kunt profiteren van de fiscale mogelijkheden.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.


 

In verband met de nieuwe regels omtrent Corona zijn ook wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Helaas zijn wij iets minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij reageren zo spoedig mogelijk op berichten en hopen op uw begrip.