Jaarrekening zzp


Jaarrekening  zzp of een kleine onderneming? Laat dit professioneel opstellen door administratie- en belastingkantoor Van der Plas & Onderwater B.V. Wij zijn werkzaam in de regio Den Haag, Leiden, Noordwijk, Lisse en Katwijk. Maar ook buiten de regio kunnen wij u van dienst zijn. Wij komen naar u toe, of u kunt online boekhouden.

Jaarrekening zzp: van groot belang

Door de jaarrekening van zzp op te stellen, krijgt u een goed overzicht van uw financiële situatie. Daarbij ziet u in een oogopslag de bedrijfsontwikkeling, omdat we ook de vergelijkende cijfers van het vorige jaar in de rapportage opnemen. De jaarrekening dient tevens als basis voor de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, waardoor het van groot belang is dat deze in orde is. Behalve voor een zzp, stellen wij ook jaarrekeningen op voor kleine ondernemingen, MKB en VOF.

U kunt verder bij ons terecht voor: belastingaangifte, boekhouding en salarisadministratie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie over het opstellen van de jaarrekening van een zzp. U kunt hiervoor telefonisch bereiken via het telefoonnummer: 071 40 12 916, maar u mag ons ook een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.