Jana van der Toorn


Jana van der Toorn

Administratief medewerkster

Ik ben getrouwd met Arjan en samen hebben wij twee zonen. Op zaterdag sta ik regelmatig als trouwe supporter langs de lijn te kijken naar hun voetbalwedstrijden. En omdat er niets heerlijker is dan relaxen op het water, ben ik in de zomer vaak te vinden op onze boot.

Na mijn middelbare opleiding ben ik gaan werken bij Administratiekantoor Van der Plas in de Secr. Varkevisserstraat. Na nog een aantal jaren gewerkt te hebben met Kees Onderwater, heb ik deze baan ingeruild en ben ik bestuurslid geworden van een jachthaven in de functie van secretaris/penningmeester. Dit was op dat moment makkelijker te combineren met de thuissituatie. Dit heb ik tien jaar gedaan.

Toen er in 2005 een vacature beschikbaar kwam bij Van der Plas & Onderwater B.V. ben ik hier met veel plezier weer aan de slag gegaan.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.