Online belastinghulp


Voor online belastinghulp kunt u de hulp inroepen van administratie- en belastingkantoor Van der Plas & Onderwater B.V. Wij zijn in 2001 ontstaan uit de samenvoeging van twee administratiekantoren. Sindsdien hebben wij een stormachtige groei doorgemaakt, zo gingen wij van vijf medewerkers in 2006, naar 9 medewerkers in 2012.

Ontdek de voordelen

Door uw boekhouding online bij te houden, kunnen wij achter de schermen meekijken en waar nodig correcties uitvoeren. Online belastinghulp hoort hier ook bij. Er is al een abonnement vanaf 55,-  euro per maand (exclusief BTW)!
Ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht, waaronder: salarisadministratie en fiscale- en bedrijfsadvisering. Daarnaast bent u welkom op ons kantoor in Katwijk of wij komen graag bij u langs in de regio Den Haag, Leiden, Lisse en Noordwijk.

Contact

Vraag vandaag nog vrijblijvend informatie op over de mogelijkheden van online belastinghulp. Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 071 40 12 916. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.