Over ons


Van der Plas & Onderwater B.V.Van der Plas & Onderwater B.V.

Van der Plas & Onderwater B.V. is een dynamisch administratie- en belastingkantoor dat dienstverlening biedt aan Zzp’ers, Eénmanszaken, BV’s, VOF’s, Stichtingen en particulieren. Zo kunt u o.a. bij ons terecht voor uw volledige administratie en jaarrekening. Woont u niet in Katwijk of omgeving? Geen probleem, wij komen dan gewoon naar u toe. Geen plaats is te ver. Zo opereren wij met één kantoor ook in o.a. Leiden, Noordwijk, Hillegom, Den Haag, Amsterdam, Delft en Barneveld. Tevens kunt u online zelf boekhouden. Met een vast bedrag per maand voert u zelf de boekhouding in terwijl wij op afstand meekijken.

Wij werken met moderne programmatuur dat altijd up-to-date is qua wetgeving en regels. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw aangifte Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Vennootschapsbelasting, Omzetbelasting en Toeslagen.

Voor payroll en uitzenddiensten kunt u terecht bij PLUS Payroll BV. PLUS Payroll BV is gelieerd aan Van der Plas & Onderwater BV, en is gehuisvest in hetzelfde kantoorpand. Bezoek www.plus-payroll.nl voor meer informatie.