Salaris administratie uit handen geven?

salaris administratieSalaris administratie: heeft u personeel in dienst dan kunnen wij de complete salarisverwerking verzorgen. Wij hanteren daarbij de CAO van de bedrijfstak waarin u werkzaam bent en implementeren CAO wijzigingen in de salarisadministratie, zodat u daar geen omkijken naar hebt. Onze loonadministrateur volgt jaarlijks diverse cursussen om altijd op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op salaris gebied.

Kosten salaris administratie

De kosten voor het voeren van een complete loonadministratie (verloning, loonheffing- en pensioenaangifte) is circa € 12,50 (excl. BTW) per loonstrook per werknemer. Heeft u bijvoorbeeld 3 werknemers in dienst, dan kost het voeren van de loonadministratie u € 50,00 (excl. BTW) per maand. U krijgt hiervoor maandelijks de loonspecificaties, aangifte loonheffing en eventuele pensioenafdrachten ter betaling.

Diensten

Van der Plas & Onderwater B.V. is een dynamisch administratie- en belastingkantoor dat dienstverlening biedt aan Zzp’ers, Eénmanszaken, BV’s, VOF’s, Stichtingen en particulieren. Zo kunt u o.a. bij ons terecht voor uw volledige administratie en jaarrekening. Woont u niet in Katwijk of omgeving? Geen probleem, wij komen dan gewoon naar u toe. Geen plaats is te ver. Zo opereren wij met één kantoor ook in o.a. Leiden, Noordwijk, Hillegom, Den Haag, Amsterdam, Delft en Barneveld. Tevens kunt u online zelf boekhouden. Met een vast bedrag per maand voert u zelf de boekhouding in terwijl wij op afstand meekijken.

Meerdere diensten

Wij werken met moderne programmatuur dat altijd up-to-date is qua wetgeving en regels. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw aangifte Inkomstenbelasting, Loonbelasting, Vennootschapsbelasting, Omzetbelasting en Toeslagen.

Waarom kiezen voor Van der Plas & Onderwater B.V.

– Gemotiveerd
– Voordelig
– Efficiënt

Heeft u vragen over de salaris administratie of wenst u meer informatie over onze andere diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op