Salarisadministratie


Salarisadministratie

Salarisadministratie van uw personeel? Heeft u personeel in dienst dan kunnen wij de complete salarisverwerking verzorgen.Wij hanteren daarbij de CAO van de bedrijfstak waarin u werkzaam bent en implementeren CAO wijzigingen in de salarisadministratie, zodat u daar geen omkijken naar hebt. Onze loonadministrateur volgt jaarlijks diverse cursussen om altijd op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op salaris gebied.

De kosten voor het voeren van een complete loonadministratie (verloning, loonheffing- en pensioenaangifte) is circa € 7,50 (excl. BTW) per loonstrook per werknemer. Heeft u bijvoorbeeld 3 werknemers in dienst, dan kost het voeren van de loonadministratie u € 22,50 (excl. BTW) per maand. U krijgt hiervoor maandelijks de loonspecificaties, aangifte loonheffing en eventuele pensioenafdrachten ter betaling.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.


 

In verband met de nieuwe regels omtrent Corona zijn ook wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Helaas zijn wij iets minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij reageren zo spoedig mogelijk op berichten en hopen op uw begrip.