Startende ondernemer


Startende ondernemer

Elke startende ondernemer krijgt te maken met een doolhof van fiscale regels en wetgeving. Wij willen u niet ontmoedigen, integendeel, u zult een specialist in de arm moeten nemen die samen met u voorkomt dat u in het fiscale doolhof verdwaalt. U kunt u dan concentreren op de ontwikkeling en de groei van uw bedrijf en uw adviseur bewaakt de fiscaal- en de financieel-administratieve kant.

Samen vormt u een team!

Wij zijn u graag van dienst bij het vormgeven van een perfecte administratie waardoor u optimaal kunt profiteren van de fiscale mogelijkheden. Wij passen onze dienstverlening 100% op uw wensen aan, maatwerk dus:

  • Heeft u overdag geen tijd om het kwartaalgesprek te voeren, geen probleem dan maken we een afspraak in de avonduren of in het weekend.
  • Wilt u zelf een deel van de administratie doen om zo kosten te besparen, geen enkel probleem we stemmen met elkaar af wat u en wat wij doen
  • Wilt u dat we bij u langskomen om de administratie bij u op locatie te verzorgen, geen enkel probleem

De dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij hanteren daarbij een vaste scherpe prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!

Wilt u meer informatie over het begeleidingsprogramma of overige diensten, dan kunt u links op de desbetreffende onderwerp klikken.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.