Startende ondernemer


Startende ondernemer

Elke startende ondernemer krijgt te maken met een doolhof van fiscale regels en wetgeving. Wij willen u niet ontmoedigen, integendeel, u zult een specialist in de arm moeten nemen die samen met u voorkomt dat u in het fiscale doolhof verdwaalt. U kunt u dan concentreren op de ontwikkeling en de groei van uw bedrijf en uw adviseur bewaakt de fiscaal- en de financieel-administratieve kant.

Samen vormt u een team!

Wij zijn u graag van dienst bij het vormgeven van een perfecte administratie waardoor u optimaal kunt profiteren van de fiscale mogelijkheden. Wij passen onze dienstverlening 100% op uw wensen aan, maatwerk dus:

  • Heeft u overdag geen tijd om het kwartaalgesprek te voeren, geen probleem dan maken we een afspraak in de avonduren of in het weekend.
  • Wilt u zelf een deel van de administratie doen om zo kosten te besparen, geen enkel probleem we stemmen met elkaar af wat u en wat wij doen
  • Wilt u dat we bij u langskomen om de administratie bij u op locatie te verzorgen, geen enkel probleem

De dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij hanteren daarbij een vaste scherpe prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!

Wilt u meer informatie over het begeleidingsprogramma of overige diensten, dan kunt u links op de desbetreffende onderwerp klikken.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.


 

In verband met de nieuwe regels omtrent Corona zijn ook wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Helaas zijn wij iets minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij reageren zo spoedig mogelijk op berichten en hopen op uw begrip.